Tel: +385 (0)32 337 422 | Fax: +385 (0)32 844 826 | multinorm@multinorm.hr
Košarica
RSS

Blog

LIDER INVEST KAMPANJA - Komentari (0)
LIDER INVEST KAMPANJA
U sklopu Lider Invest kampanje tvrtka Multinorm d.o.o. ocjenjena je najuspješnijom tvrtkom u kategoriji malih trgovačkih društava u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Investicija u vrijednosti 40 milijuna HRK za izgradnju novog proizvodnog pogona financirana je putem poslovne banke (Zagrebačka banka d.d.), koristeći HBOR-ovu kreditnu liniju „Kreditiranje EU projekata privatnog sektora“. Također, za navedeni projekt ostvarena su bespovratna sredstva EU fonda u vrijednosti 45% ukupne investicije.
ZAHVALA DOMU SV. ANA VINKOVCI - Komentari (0)
ZAHVALA DOMU SV. ANA VINKOVCI
Veliko hvala Dječjem domu Sv. Ana Vinkovci na unikatnom poklonu društvu Multinorm d.o.o. koji godinama prati i sudjeluje u njihovom radu i djelovanju. Vjerujemo da su djeca naš najdragocjeniji resurs, a naša dužnost kao članova zajednice je da zajedničkim snagama potičemo njihov kvalitetan razvoj i stvorimo temelj za njihovu i našu bolju budućnost.
POSJET PRAKTIKANATA STRAMA-MPS - Komentari (0)
POSJET PRAKTIKANATA STRAMA-MPS
Prošlog smo tjedna u našem proizvodnom pogonu u Gradištu ugostili praktikante iz Strama-MPS, kojima su kolege Tomislav Vidović i Tomislav Štajdohar prezentirali kompaniju i pokazali proizvodni pogon. Zanimljivo je upoznati i čuti promišljanja studenata iz drugih zemalja. Veselimo se budućoj suradnji.